Online jelenlét LITE csomag

Letisztult, modern bemutatkozó weboldalad

Legyen weboldalad 69.000 Ft-ért és tedd meg az első komolyabb lépést az online jelenlét felé

6 előny, amit a weblapod ad neked:

Egész egyszerűen ez tény…amelyik vállalkozónak / vállalkozásnak van weboldala a célközönsége hitelesebbnek és megbízhatóbbnak gondolja.

A legtöbb potenciális kliensed, a mai napig a google-t használja keresésre. Napjainkban ezen a platformon történik a legtöbb keresés és ez jó ideig így is lesz. 

A weboldalad remek felület, hogy akár videóval vagy írásos formában bemutasd a tevékenységed és hogy miért érdemes Téged választani. Elég az érdeklődőknek csak elküldeni az oldalad linkjét (vagy maguktól megtalálnak) és ott a legtöbb információt el tudják rólad olvasni. Nem kell minden egyes érdeklődőnek egyesével elmondani mindent újra meg újra. (És még számtalan módon tud neked időt és energiát spórolni) 

Mindenki tudja, hogy egy weboldal pénzbe kerül. Az érdeklődőid, de a meglévő ügyfeleid is látni fogják, hogy innovatív vagy és fejleszted a vállalkozásod. Más szemmel fognak rád nézni, javulni fog a megítélésed.

Ha egy érdeklődő látja azt, hogy Te a weben is megtalálható vagy, akkor ez máris egy nagy biztonságérzetet ad neki. Tudat alatt is azt sugallja ez, hogy Te hiteles és megbízható vagy, hiszen fent vagy az interneten, vállalod a szolgáltatásod nyíltan és bármikor megtalálható vagy. Továbbá több apró bizalomépítő elemet is meglehet jeleníteni az oldalon. (visszajelzések, extra garancia a szolgáltatásodra stb.)

Hamarosan, egyre több konkurensed fogja ezt meglépni. Hiába a Facebook, az Instagram, ezek nem tudnak helyettesíteni és kiváltani 100%-ban egy weboldalt. Jó kiegészítése lehet, de kiváltani nem tudja. (továbbá ezek ingyenesek, bárki számára elérhetőek, nem nagy elköteleződés és nehéz ott kitűnni a konkurensek közül.) Ne várd meg, még a konkurensed hamarabb lép és bezsebeli az érdeklődőket. Legyél Te a gyorsabb!

Ezeket az előnyöket most mind bezsebelheted 69.000Ft-ért

Na de nézzük a technikai infókat, milyen weboldalt is kapsz:

45.000 forintnyi AJÁNDÉK extra a csomag mellé:

1 hónapig díjmentesem minden karbantartási funkciót elvégzünk az oldaladon. Ezt követően a kapott PDF leírások alapján, magadnak is el tudod majd ezeket végezni. (vagy kérhetsz további karbantartást) 

Elkészítem az oldalad bizalomépítő és érdeklődést keltő szövegezését az általad megadott infók alapján.

SEO kulcsszó kutatás és összeállítás, SEO bővítmény telepítése és szakszerű beállítása. 

Felejtsd el a gmail-os e-mailt. Magán célra teljesen jó, de vállalkozóként sokkal jobban mutat egy rendes üzleti e-mail cím. A csomag mellé létrehozom üzleti e-mail fiókod, beállítom és segítek a telepítésében is.

Az online világban naponta átlagosan 100 millió támadás éri a weboldalakat. (ezek sok esetben automatizált „robotok” amik a nap 24 órájában oldalakat keresnek, amiket próbálnak feltörni). Így a biztonság elengedhetetlen. Telepítem neked az egyik legjobb biztonsági bővítményt és szakszerűen beállítom. Továbbá az egyéb támadási felületeket is elhárítom.

Továbbá a WE marketing club tagja lehetsz Te is:

Tagság előnyei:

Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek biztosítsunk egy kellemes hangulatú és hasznos támogató marketing közösséget. Mindegy, hogy csak weboldalt készítünk Neked, vagy egy hosszas kampány alatt dolgozunk együtt. Ha egyszer az ügyfelünk voltál, a tagság végérvényesen jár. 

Érdekel ez a lehetőség?

Küldd be az igénylésed és 48 órán belül felvesszem veled a kapcsolatot.