Kulcsrakész online jelenlét és jól felépített
kliens szerző rendszer akár egy hét alatt

Énmárka START csomag

A leendő klienseid talán most is épp Téged keresnek a weben...

Kinek tökéletes ez a csomag?

Ezt a csomagot Neked találtam ki, ha megtaláltad már az utad, el is kezdtél rajta haladni, de komolyan gondolod a hivatásod, és szeretnéd profi keretek között építeni a személyes márkád – egy új szintre lépnél.

Tanácsadók

Például: pénzügyi  vagy táplálkozási tanácsadók, coach-ok, mentorok, stb.

Edzők

Például: Személyi és jóga edzők, csoportos edzést tartó edzők, küzdő vagy más sportág edzői, stb.

Oktatók, trénerek

Online vagy tantermi kurzust tartók, szellemi vagy gyakorlati oktatást tartók, stb.

Mit kapok ebben a csomagban?

A csomag pontos kialakítása a kérdőívben kapott válaszok és a marketing konzultáció után kerül pontos kialakításra.

Mindenki vállalkozása más és más, így nincs egy sablon megoldás, ami mindnekinek jó lenne. 

Ennek ellenére össze szedtem neked a fő pontokat, amik írány mutatást adnak, mire is számíthatsz

Nézzük meg részletesebben:

Bemutatkozó Weboldal

Gyors és stílusos weboldal, melynek segítségével bemutathatod munkáságod és korábbi kliens eredményeid prezentálhatod látványosan.

Tökéletes megjelenés

Reszponzív megjelenés, melynek köszönhetően oldalad bármely eszközön jól fog kinézni, legyen az mobil, tablet, vagy asztali eszköz.

Organikus érdeklődők

Keresőoptimalizálás (SEO) - Oldalad elérhető lesz a keresőmotorok számára, így pl. ha valaki rá keres, hogy személyi edző XY település, az elsők között leszel.

Szolgáltatás leírása

Igényesen bemutatjuk a szolgáltatásod, így nem kell minden egyes kliensnél egyesével elmagyaráznod a munkáságod (erényeid, eredmények, részletek stb)

Automatikus ügyfélfogadás

Automatizált megoldások integrálása a weboldaladra - legyen szó időpontfoglalásról, kapcsolati ívről, vagy email automatikáról

Betanítás és oktatás

Az együttműködés végén, nem hagylak magadra. 2 órás betanítást biztosítok és írásos formában is megkapsz minden szükséges információt amiben lépésről lépésre leírásokat találsz.

Social Média

Átnézem az Insta és Facebook fiókod és javaslatokat teszek módosításokra. Továbbá grafikus és szövegíró segítségével készítünk Neked minőségi posztokat.

Fizetett hirdetések

A szolgáltatás tartalmaz 1-3 kampány futtatását egy vagy több platformon. Ezek a hirdetések lehetővé teszik, hogy költséghatékonyan érkezzenek új érdeklődők.

Fő előnyök, az együttműködés után?

Professzionális megjelenés

Egy nagy lépéssel a konkurenseid előtt fogsz járni, továbbá a klienseid is más szemmel tekintenek majd rád. (látni fogják, hogy foglalkozol a vállalkozásod fejlesztésével és innovatív vagy.)

Több érdeklődő

Több, minőségibb kliens = kiszámítható bevétel = nyugodt működés = Folyamatos fejlődés.

Tegyél szert több minőségi kliensre, a folyamatos érdeklődőknek köszönhetően, anélkül, hogy el kelljen sajátítanod bármilyen új technikai készséget.

Kevesebb ismétlődő feladat

Időt és energiát szabadíthatsz fel magadnak:

  1.  A weboldalad bemutatkozik helyetted és meggyőzi a klienst, miért válasszon téged. 
  2. Az automatikus időpontfoglalás megkímél a fölösleges egyeztetésektől.
  3. A leírások segítségével elkerülheted a felesleges felmerülő kérdéseket. 

Az együttműködés lépései:

Időpont foglalás és kérdőív kitöltése

Miután rákattintasz a tovább az időpont foglalás gombra, az átirányít egy oldalra, ahol lesz egy kérdőív és egy időpont foglaló rendszer. 

Online konzultáció és tanácsadás

Az időpont foglalás után kapsz egy e-mailt, amiben lesz egy Google Meet link. Itt fogunk virtuálisan találkozni, a megbeszélt időben. Itt konkrét javaslatokat kapsz.

Ajánlat

A konzultációt követő 48 órán belül elküldöm Neked az egyedi ajánlatod. Ez az ajánlat nem röghöz kötött, tudunk bele tenni kiegészítő szolgáltatásokat és lehetőség van elemeket kivenni is a csomagból.

Szerződéskötés

Ha elfogadtad az ajánlatot, a következő lépés a szerződés megkötése az együttműködésről.  A szerződés után egy újabb kérdőív következik, ami alapján tudni fogom milyen lesz a hozzád tökéletesen illő oldal.

Kivitelezés

Ebben a fázisban készül el az oldalad, a hirdetések, a szövegezés és a munka nagy része. Az együttműködés alatt, 2 körös áttekintés van. Amennyiben valamit máskép szeretnél, itt van lehetőséged módosítani.

Átadás és oktatás

Ha elkészül az oldalad megtörténik annak átköltöztetése a saját tárhelyedre. Itt minden szükséges telepítést és beállítást elvégzek. Ezután történik egy nagy tesztelés, elindulnak a hirdetések és megkapod az oktatást és az írásos útmutatót.

Szimpatikus ez a csomag?

Vedd fel velem a kapcsolatot, foglalj időpontot egy 45 perces, díjmentes konzultációra, ahol felmérem az igényeid, megnézzük, milyen megoldások segítenének Neked a legjobban.