Rólam

Az én történetem

Már egész fiatal koromban vágyam volt, hogy egykor weboldalakat készítsek. Az élet úgy alakult, hogy más irányba mentem el. Szerencsére később visszataláltam erre a pályára és minden percét élvezem. Mondhatni, a munkám a hobbim. 

A dizájn és a marketing

A legnagyobb erősségem, a szép weboldalakon kívül, hogy marketinges szemszögből közelítem meg és komplex megoldást kínálok, ami nem fullad ki a weboldalnál. Építünk mögé egy stratégiát és egy folyamatot is, ami meghozza a várva várt eredményeket.

Szakértők mint célközönség?

Tudatosan dolgozom olyan szakértőkkel, akik a saját területükön profik. Leveszem a terhet a vállukról, hogy a szakértelmükhöz méltó online megjelenésük legyen ami bizalomépítő, kliensszerző folyamattal párosuljon. 

Ügynökség

Szabadúszó vagy ügynökség?

Jó a kérdés, ami felmerült benned. Jelenleg szabadúszó vagyok. Az, hogy ténylegesen ügynökség legyek, nem olyan egyszerű mint gondoltam. Nehéz megtalálni a megfelelő csapattagot…nehezebb, mint gondolnád. Jelenleg vannak ígéretes lehetséges csapattagok, de annyira lefoglalnak az ügyfélmunkák, hogy nehezen tudok erre fókuszálni. Terveim szerint 2023-ban össze áll a teljes csapat. 

További leírások hamarosan...

Készen állsz rá, hogy a következő szintre lépj?

Vedd fel velem a kapcsolatot, foglalj időpontot egy 45 perces, díjmentes konzultációra, ahol átbeszéljük a céljaid és megnézzük milyen eszközökkel tudjuk azokat a leghatékonyabban elérni.