Tekintsd meg az általam
készített oldalakat

Tekintsd meg az általam készített oldalakat

Zsolnai Gergő edző - kezddelmegma.hu

Gergő fiataloknak készít online edzésprogramot és nyújt támogatást. Célja egy fiatalos, sportos weboldal volt, ami segíti őt szolgáltatása értékesítésében. Az oldal kapott egy webshop motort, így a fizetés és a szolgáltatás megvásárlása automatikus. Ezen kívül, össze van kötve a weblap egy email marketing szoftverrel és egy letölthető PDF e-book segítségével gyűjti a feliratkozókat neki. 

Pócza Barbara - belsoragyogas.hu

Barbara egy olyan oldalt szeretett volna, ami modern, de mégis visszaadja az Ő általa képviselt értékeket és betalál a célközönségénél is. A visszajelzések alapján ez sikerült. Hozzá kell tennem, hogy nem találkoztam még Nála céltudatosabb és produktívabb ügyfélt. Az egész folyamatot szinte együtt csináltuk és csiszolgattuk az oldalt. Barbara az első pillanattól kezdve tudta, mit akar, fel adta a leckét. De a végeredménnyel 100%-osan elégedett lett és csak ez számít. Oldala tartalmaz megvásárolható kurzusokat, blogot és sok más extrát.

Erdősiné Vörös Ágnes - trenditudas.hu

Áginak volt már oldala, mikor megkeresett, de azt magának csinálta. Mivel nem ez az Ő szakterülete, így sok szempontból vérzett a felület. A rengeteg régebbi blog bejegyzést nem akarta elveszíteni, így a meglévő felületen dolgoztam. Mivel az előző oldal is WordPress alapú volt, így abszolút nem volt lehetetlen feladat. Az oldalt teljesen a nulláról kezdtük egy alapos takarítás után (kivéve a bejegyzések maradtak meg, azok is kaptak egy teljesen új “köntöst”. Ági oldalán egy teljes re-design, egy webshop motor integrálás és egy új blog kialakítása történt. Az eredménnyel több mint elégedett volt.

Rfleet - flottakezelő vállalkozás

Az Rfleet egy egyszerű, letisztult, de mégis modern megjelenésű weboldalt kért tőlem. Semmi elképzelésük, semmi ötletük nem volt. Első lépésként készítettem számukra egy logót, és a logó stílusjegyeit felhasználva készítettem el az oldalt. A végeredménnyel a megrendelő 100%-ban elégedett volt és hálás. 

További referenciák feltöltése folyamatosan...